Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

PvdD laat haar ware – zeer onaangename – aard zien

25 maart 2020Leestijd: 3 minuten

Aan valse profeten geen gebrek in deze onzekere tijd, schrijft Gertjan van Schoonhoven. Ze zitten ook in de Tweede Kamer, bleek vorige week in het debat over de coronacrisis. Aan het slot van haar betoog, dat tot dan één en al nuance en empathie was geweest, daalde de gevoelstemperatuur bij fractievoorzitter Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren opeens naar het absolute nulpunt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.