Gerry van der List Premium Corner

De schadelijke weerzin tegen de vrije markt

11 maart 2020Leestijd: 4 minuten

Ockje Tellegen behoort niet tot de spraakmakende politici, schrijft Gerry van der List. De VVD’er zit al acht jaar in de Tweede Kamer, maar de meeste Nederlanders hebben geen weet van haar bestaan. Ze opereert in elk geval anders dan haar partij­genoten Bente Becker en Dilan Yesilgöz-Zegerius, die zowat dagelijks in de media verschijnen om te vertellen dat ‘tuig’ moet worden aangepakt of dat keihard dient te worden opgetreden tegen een andere misstand die de VVD in het afgelopen decennium als grootste regeringspartij blijkbaar niet heeft kunnen wegnemen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.