Gerry van der List Premium Corner

Salafisme op kosten van de gemeenschap

27 januari 2020Leestijd: 3 minuten

Het valt moeilijk vast te stellen of er werkelijk een oorzakelijk verband bestond. Feit is dat na de verschijning van Herman Koch in Jinek de kijkcijfers van het praatprogramma van RTL4 flink kelderden, schrijft Gerry van der List. Dit werd toegeschreven aan een opmerking van de succesvolle schrijver over Thierry Baudet, die hij een ‘wandeling langs de snelweg’ gunde. Aanhangers van de voorman van Forum voor Democratie spraken meteen verontwaardigd van een doodsbedreiging. Dit doet wat overdreven aan, maar kies was de opmerking van Koch allesbehalve.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.