René van Rijckevorsel Premium Corner

Stop criminele asielzoekers aan buitengrens én versober opvang

02 januari 2020Leestijd: 2 minuten

Mark Rutte zal nooit bekend staan om zijn consistente opvattingen, schrijft René van Rijckevorsel. Zo zei de VVD’er in het Kerstnummer van EW nog laconiek: ‘Je kunt niet nul immigranten doen.’ Een week later dreigde Rutte in De Telegraaf opeens ‘Schengen’ op te blazen als Europa aan de buitengrens niet beter onderscheid gaat maken tussen echte en economische asielzoekers. ‘Neem de Marokkanen die we niet terugkrijgen. Die zitten hier omdat ze niet zijn tegengehouden bij de buitengrenzen.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.