Gerry van der List Premium Corner

Is de publieke omroep echt zo vreselijk links?

07 januari 2020Leestijd: 4 minuten

Hij deed gewoon waar hij zin in had, meldde Jort Kelder van tevoren. De graag provocerende journalist ging voor de NPO-radio lekker kritiekloos een vriendje interviewen, schrijft Gerry van der List. De publieke verontwaardiging had hij ingecalculeerd. Die volgde ook, want de gast in de studio was niemand minder dan de hooggeplaatste VVD’er Mark Rutte.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.