Marijn Jongsma Premium Corner

Flexwerk terugdringen? Dan risico’s voor kleine bedrijven verkleinen

30 januari 2020Leestijd: 3 minuten

Een dramatisch slecht idee, bezopen, onacceptabel. Zomaar een greep uit de reacties van oppositiepartijen PvdA en SP op het rapport van de commissie onder leiding van Hans Borstlap, waarin een reeks aanbevelingen voor de arbeidsmarkt wordt gedaan. Het moge duidelijk zijn dat de oud-topambtenaar niet is gekomen met een lijstje vaagheden waar niemand tegen kan zijn, schrijft Marijn Jongsma. Waarover maken PvdA en SP (en ook vakbond CNV) zich zo boos?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.