Gerry van der List Premium Corner

Een criminele kickbokser als rolmodel

23 januari 2020Leestijd: 3 minuten

In grote gezelschappen lijkt hij zich nog altijd niet erg op zijn gemak te voelen. Maar de introverte, aandoenlijk timide en verlegen Richard Krajicek deed twee weken geleden weer bijzonder zijn sociale best tijdens de persconferentie van het Rotterdamse tennistoernooi waarvan hij directeur is. De beschaafdheid van de Wimbledon-winnaar steekt in elk geval aangenaam af bij zijn houding als jonge tennisser, schrijft Gerry van der List. Toen was hij een eenzelvige, stuurse hork die verbaal wild om zich heen kon slaan.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.