Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Gaat Den Haag eindelijk iets doen tegen criminele asielzoekers?

30 oktober 2019Leestijd: 3 minuten

Het was geen groot nieuws meer, vorige week, dat Hoogeveen op 1 februari 2020 de deuren sluit van de zogeheten extra begeleiding en toezichtlocatie (ebtl) van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Dat zat eraan te komen. De ebtl, beter bekend als het ‘aso-azc’, was een experiment dat al was mislukt voor het goed en wel was begonnen, schrijft Gertjan van Schoonhoven.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.