Gerlof Leistra Premium Corner

Gedoogbeleid creëerde drugsmaffia, gebruikers zijn sponsors

19 september 2019Leestijd: 2 minuten

Natuurlijk is iedereen geschokt door de moord op advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de megazaak tegen drugsbaas Ridouan Taghi en zijn organisatie. Maar het zou goed zijn als de politiek nadenkt over de oorzaken: het ontspoorde gedoogbeleid van softdrugs en de normalisering van drugsgebruik in de samenleving, schrijft Gerlof Leistra.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.