Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

Hierop moet het kabinet letten bij het begrotingsoverleg

21 augustus 2019Leestijd: 3 minuten

De consumenten lieten de euro’s de afgelopen jaren niet rollen. De uitgaven bleven achter bij de economische groei, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek. Begrijpelijk. Een turbulente pensioen- en huizenmarkt, doemverhalen over het klimaat, een onzekere wereldpolitiek en handelsoorlogen vormen niet bepaald een stimulans om eens flink geld uit te geven. Het kabinet moet voorkomen dat de burger dieper in de put raakt. Een paar tips van Joris Heijn en Carla Joosten voor de coalitie die zich dezer dagen buigt over de begroting van 2020.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.