Gerry van der List Premium Corner

De volstrekte overbodigheid van NPO3

27 augustus 2019Leestijd: 3 minuten

Televisiesterren van weleer hebben soms moeite met hun afgenomen aanzien en bekendheid, schrijft Gerry van der List. Henny Huisman gaat daar bijvoorbeeld erg onder gebukt. De presentator van ooit heel succesvolle programma’s als de Soundmixshow en Surpriseshow grijpt dan ook elke gelegenheid aan om weer op de buis te verschijnen. Zoals Celebrity Call Centre, een zomers programma op NPO3. Tot zijn ontzetting moest hij wel constateren dat op zijn naambordje ‘Hennie’ stond, een foutieve spelling waarover hij de hele uitzending bleef mokken.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.