Eric Vrijsen Premium Corner

Met onderhoud kan verkeersminister niet scoren, ten onrechte

05 juni 2019

Elk jaar besteedt het Rijk 2,5 miljard aan onderhoud van wegen, spoorlijnen en waterwerken. Veel geld, waarmee achtereenvolgende verkeersministers nooit scoorden, schrijft Eric Vrijsen. Want als een brug weer strak in de verf zit of het mechaniek van een sluizencomplex is vervangen, vindt iedereen dat vanzelfsprekend. Dan knipt, anders dan bij nieuwe werken, niemand een lint door.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.