Joris Heijn Premium Corner

Koolmees moet niet morrelen aan de AOW-leeftijd. De prijs is te hoog

05 juni 2019

Het einde lijkt nabij voor een verantwoord AOW-beleid, schrijft Joris Heijn. Minister Wouter Koolmees (D66) van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gaf vorige week aan bereid te zijn de AOW-leeftijd minder ‘stringent’ aan de levensverwachting te koppelen. Die handreiking aan de vakbonden moet als smeermiddel dienen om tot een pensioenakkoord te komen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.