Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Ziet Kamer wel gevolgen van andere fiscale regels voor bedrijven?

05 juni 2019Leestijd: 3 minuten

In de bejegening van Shell en andere Nederlandse multinationals is er weinig verschil meer tussen de ondernemingsgezinde VVD en de kapitalistenvreters van de SP, aldus Gertjan van Schoonhoven. Beide haalden vorige week stevig uit naar vooral Shell, dat met AkzoNobel en Philips eindelijk naar de Tweede Kamer was gekomen voor een ‘rondetafelgesprek’ over hun belastingmoraal.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.