Gerry van der List Premium Corner

Het recht om tegen abortus te protesteren

22 mei 2019

Het werd algemeen beschouwd als een teken van voortschrijdende beschaving. Vanaf februari dit jaar is het mogelijk om levenloos geboren kinderen te laten opnemen in de Basisregistratie Personen (BRP). Het aangeven van doodgeborenen lijkt een tamelijk zinloze actie, maar de, unaniem door de Tweede Kamer aangenomen, wetswijziging kwam tegemoet aan een breed levende behoefte aan erkenning van hun bestaan, schrijft Gerry van der List.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.