Gerry van der List Premium Corner

De gevaren van een ‘logisch liberalisme’

06 mei 2019

De Telegraaf dacht het snel te weten. In het paasweekeinde was een liberaal discussiestuk gelanceerd en de dinsdag erna schreef de krant al: ‘VVD omarmt koers van fractieleider Klaas Dijkhoff’.Wie had gedacht dat de redactie heel Pasen had zitten bellen met een aanzienlijk deel van de ruim 25.000 leden van de partij om deze stelling te onderbouwen, kwam bedrogen uit, schrijft Gerry van der List.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.