Gerry van der List Premium Corner

Een verrukkelijk nutteloze liefhebberij: romans lezen

21 augustus 2018Leestijd: 3 minuten

Van alle mooie dingen die IKEA de wereld te bieden heeft, is de Billy toch wel het mooiste. Het geliefde product van het Zweedse bedrijf heeft terecht haast een iconische status gekregen. Fijn aan de fraaie en handige boekenkast is ook dat deze zich betrekkelijk makkelijk in elkaar laat zetten, zodat zelfs een intellectueel type met geringe klusvaardigheden voldoening kan beleven aan handenarbeid.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.