Gerry van der List Premium Corner

De begrijpelijke oproep tot een ideële opfrisbeurt van D66

04 juni 2018Leestijd: 3 minuten

Toen Thijs Niemantsverdriet vorige maand het Binnenhof verliet, liet de scheidende politiek verslaggever van NRC Handelsblad via Twitter weten welke zinnen hij nooit meer hoopte te horen. Als voorbeelden van door hem verafschuwde teksten noemde hij onder meer ‘Wat is de insteek van je artikel?’ en ‘Ik ben de politiek ingegaan omdat ik niet tegen onrecht kan’.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.