Redacteur Carla Joosten Carla Joosten Premium Corner

MH17: Rutte toont terecht spierballen

25 mei 2018

Of het nu tevoren bedacht was of niet, de vervroegde terugkeer van premier Mark Rutte (VVD) uit India illustreert hoe serieus hij de MH17-kwestie neemt. Terecht toont de doorgaans polderende Rutte zijn spierballen tegenover Moskou.

De conclusies van het internationale onderzoeksteam over het neerhalen van het vliegtuig met daarin 298 inzittenden die allemaal omkwamen, ogen spijkerhard en daar moet naar gehandeld worden.

Rusland aansprakelijk stellen: een degelijke aanpak

De ministerraad was vrijdagochtend nog maar amper bijeen toen het persbericht uitging: Nederland en Australië houden Rusland verantwoordelijk voor zijn aandeel in het neerhalen van vlucht MH17, stellen het land aansprakelijk en brachten het op de hoogte. Een terecht degelijke aanpak.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.