Gertjan van Schoonhoven Premium Corner

Uitstekend dat justitieminister Grapperhaus krakers wil laten vervolgen

23 mei 2018

Mensen die de kraakwetgeving door alle gedoe rond de illegale krakers van We Are Here in Amsterdam een grof schandaal vinden, moeten één ding bedenken. Nog niet zo lang geleden was de gekkigheid nog veel groter. Sinds op 1 oktober 2010 de Wet kraken en leegstand in werking trad, is kraken – om maar wat te noemen – in elk geval tenminste te allen tijde verboden. Daarvoor dus niet.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.