Philip van Tijn Premium Corner

Kinderombudsvrouw is kinderlijk naïef

22 april 2018Leestijd: 3 minuten

Toen ik zelf een kind was, dacht ik dat de kinderpolitie bestond uit kinderen. Zo zal de Flipje van nu waarschijnlijk denken dat de Kinderombudsman een kind is. Al lijkt het er misschien weleens op, niets is minder waar: onze Kinderombudsman is 57 jaar en zowel jurist als orthopedagoog, een vak waarvan de naam ingewikkelder is dan de inhoud, schrijft Philip van Tijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.