Bram Hahn Premium Corner

Nieuwe wet persoonsgegevens leidt tot bureaucratie, zeker voor artsen

07 maart 2018Leestijd: 1 minuut

Ondernemers die al tabak hadden van alle administratieve rompslomp, hebben er weer een berg huiswerk bij. Vanaf 25 mei geldt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), die in de hele Europese Unie de privacy van burgers beter moet beschermen dan de huidige wetten doen. Deze AVG geldt voor elke organisatie – publiek of privaat – die persoonsgegevens opslaat.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.