Ron Kosterman Premium Corner

Hoe GroenLinks mij de stad uit wil treiteren

23 maart 2018Leestijd: 3 minuten

GroenLinks heeft in Amsterdam, net als in de meeste andere grote steden, een enorme verkiezingswinst behaald. De partij gaat van zes naar tien zetels in de gemeenteraad. GroenLinks zal als grootste de vorming van een nieuw college in de hoofdstad leiden.

Aan mij heeft dat niet gelegen. Op de website van GroenLinks Amsterdam had ik gelezen over plannen voor ‘radicale verduurzaming’ en over ruim baan maken voor de fietser. Daar ben ik, als inwoner van Amsterdam, niet per se voor.

In mijn buurt is onlangs, na een forse vertraging bij de werkzaamheden, de De Lairessestraat weer geopend. Dat is de straat die, vanuit mijn huis gezien, naar het fraaie Concertgebouw leidt.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.