René van Rijckevorsel Premium Corner

Halbe Zijlstra was niet meer serieus te nemen als minister

14 februari 2018Leestijd: 2 minuten

Minister Halbe Zijlstra (VVD) van Buitenlandse Zaken wurmde zich begin deze week in alle bochten om recht te praten wat krom was: sinds 2014 had hij breed uitgedragen dat hij in 2006 in de datsja van Vladimir Poetin was, waar hij had gehoord dat de Russische president ‘terug wil’ naar een Groot Rusland. ‘Dat is Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne en de Baltische Staten. En Kazachstan was nice to have.’

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.