Arendo Joustra Premium Corner

Atv schrappen en werknemers extra uren uit te betalen

21 februari 2018

Het aantal vacatures zal dit jaar oplopen tot één miljoen. Er zijn dus genoeg banen voor mensen met een werkloosheidsuitkering, deeltijdwerkers die meer uren willen werken, ambitieuze vluchtelingen en nog een paar groepen die nu nog langs de kant staan. Lees hierover het verhelderende verhaal over arbeidstekorten van Fleuriëtte van de Velde.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.