Eric Vrijsen Premium Corner

Is pijlsnel rekruteren bewindslieden wel zo slim?

20 oktober 2017

Aan het slot van de eindeloze kabinetsformatie (208 dagen voor het Regeerakkoord) volgt de apotheose: de ‘poppetjes’. Stelregel is dat partijen geen blokkades opwerpen tegen elkaars kandidaten. Daarom gaat het snel. Onderhandelaars bedisselen een ­Regeerakkoord in 208 dagen. Het rekruteren van bewindslieden gaat in anderhalve week. In een vloek en een zucht. Is dat wel slim?

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.