Gerlof Leistra Premium Corner

Tichelaars onverdiende premie is weinig eervol

23 mei 2017

Dat de na eigen fouten opgestapte Drentse commissaris van de Koning Jacques Tichelaar (PvdA) tot zijn pen­sioen in 2019 een riante wachtgelduitkering ontvangt, is een premie op wangedrag. Hij stapte begin maart op wegens gebrek aan vertrouwen. Tichelaar gunde een provincieklus aan zijn schoonzus en loog daar aanvankelijk over.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.