Joris Heijn Premium Corner

Slechte controles bij goede doelen lokt misbruik uit

10 mei 2017Leestijd: 1 minuut

De fiscus kan weer een kraal aan haar ketting van mislukkingen rijgen. Na de chaos bij uitbetaling van toeslagen, de te royale vertrekregeling voor ambtenaren en het steeds ondoorzichtiger belastingstelsel ligt de goededoelenregeling onder vuur. De controle is ondermaats, stelt hoogleraar belastingrecht Sigrid Hemels in NRC Handelsblad. 

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.