Rob Ramaker Premium Corner

 Schadeafhandeling mag niet leiden tot geldverspilling

05 april 2017Leestijd: 3 minuten

De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) trekt zich terug uit de afhandeling van aardbevingsschade in Groningen. Vanaf 1 juli worden claims met een nieuw systeem afgehandeld. Hierin stelt een op te richten Onafhankelijke Commissie Schade de bevingsschade vast en bepaalt de vergoeding. Kleine meldingen worden zonder verder onderzoek afgehandeld. Huiseigenaren met lopende claims krijgen een ‘voucher’ van 1.500 euro, zelfs als ingenieurs geen bewijs vonden voor bevingsinvloed.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.