Arendo Joustra Premium Corner

Waarom Wilhelmus leren wel degelijk waarde heeft

08 maart 2017Leestijd: 1 minuut

Op onnavolgbare wijze is tijdens de verkiezingscampagne van de problemen door immigratie een probleem van identiteit gemaakt. Alsof alle problemen zijn opgelost als immigranten zich een beetje als Nederlander gaan gedragen en zich houden aan Nederlandse normen en waarden. Nog los van de vraag wat dit precies inhoudt en of dit wel makkelijk te realiseren is, blijft de sociale kwestie. Voor niet- of laagopgeleide immigranten is nauwelijks werk en wacht slechts een uitkering zonder veel perspectief.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.