Joris Heijn Premium Corner

Pensioenen: Nederland geeft regelgeving te makkelijk uit handen aan EU

05 juli 2016Leestijd: 2 minuten

De brief die PvdA-staatssecretaris Jetta Klijnsma eind juni naar de Tweede Kamer stuurde over een belangrijke Europese pensioendeal, bevat enkele mooie voorbeelden van Europese regeldrift. Zo wilde Brussel volgens Klijnsma in de nieuwe Europese pensioenrichtlijn IORP II het lettertype vastleggen waarin pensioenfondsen communiceren met hun achterban. Daar heeft Nederland mooi een stokje voor gestoken, wilde de staatssecretaris maar zeggen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.