Gerry van der List Premium Corner

Mooi onderwerp voor een nieuw referendum: Nexit

25 april 2016Leestijd: 3 minuten

Ze leek nog wel zo’n verstandige vrouw. Beatrice de Graaf verwierf naam als een nuchtere, welsprekende hoogleraar die in tal van media inzicht verschaft in de achtergronden van het terrorisme. Maar eind maart diskwalificeerde ze zich, samen met 181 wetenschappers en artistieke figuren, als intellectueel door het ondertekenen van een ­manifest dat opriep tot het wijd openzetten van de Europese grenzen voor vluchtelingen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.