René van Rijckevorsel Premium Corner

Terecht levenslang voor Ratko Mladic

29 november 2017

Over ‘Srebrenica’ en de verdwijning van duizenden Bosnische moslims in de zomer van 1995 bestaat ook 22 jaar later een groot misverstand. Namelijk dat het ­Nederlandse bataljon dat namens de Verenigde Naties (VN) de veiligheid van de enclave moest garanderen, verantwoordelijk is geweest voor de dood van zo veel onschuldigen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.