Gerry van der List Premium Corner

Van liberale boeman van de industrie tot machtige bankier

08 augustus 2016Leestijd: 3 minuten

De eerste ontmoeting verliep niet bepaald vlekkeloos. Net toen ik in het voorjaar van 1988 op de bel wilde drukken van het pand van de Teldersstichting in Den Haag voor een sollicitatiegesprek met mr.drs. H. Langman, deponeerde een duif zijn kwakkie op mijn hoofd. Misschien was dit wel een goed teken, hield ik de voorzitter van het curatorium van het wetenschappelijk bureau van de VVD binnen voor. ‘De VVD is toch een beetje een bekakte partij.’ U begrijpt: ook als twintiger was ik al heel geestig.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.