nederland Premium Corner

Politie wil gedrag afdwingen met software, prima

21 februari 2017Leestijd: 2 minuten

Internet of Things (IoT) vergemakkelijkt onze levens. Energiebedrijven en elektronicafabrikanten maken met inventieve oplossingen huizen zuiniger en veiliger. Straks kijkt de supermarkt zelfs mee in de ijskast. Ook de auto profiteert van IoT. Denk aan navigatiekastjes die elkaar informeren. Diefstal loont nauwelijks nog, nu auto’s altijd te traceren zijn.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.