Geerten Waling Premium Corner

De valse profeet Tariq Ramadan

04 augustus 2022Leestijd: 3 minuten

Hij was bijna vergeten in Nederland, maar het nieuws dat opnieuw vier vrouwen Tariq Ramadan aanklagen vanwege verkrachting, vestigt nu weer aandacht op de voormalige ‘bruggenbouwer’ en knuffelsalafist van Rotterdam. Of misschien wel de ‘islamitische Thierry Baudet’? Opletten met zulke wolven in schaapskleren, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.