Gerry van der List Premium Corner

De Grondwet als politieke grabbelton

09 september 2021Leestijd: 4 minuten

Het was een deprimerende politieke zomer. Zowat alles wat zich rond het Binnenhof afspeelde, bevorderde het cynisme onder de bevolking, schrijft Gerry van der List. Van de lamlendige kabinetsformatie tot het zwabberende coronabeleid, van het falen inzake Afghanistan tot het voortijdige vertrek van minister Cora van Nieuwenhuizen (VVD) om een baantje als lobbyist te aanvaarden.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.