Geerten Waling Premium Corner

De politieke val van Thierry Baudet

25 november 2020Leestijd: 4 minuten

Verrassend maar niet onverwacht treedt Thierry Baudet terug als politiek leider van FVD. Terwijl zijn partij volwassen werd, ging Baudet zelf zich steeds meer omringen met ja-knikkers. Dat deed hem deze week politiek de das om, maar niets houdt hem tegen om verder te werken aan zijn hoofddoel. Dat is het bewerkstelligen van een maatschappelijke omwenteling, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.