Geerten Waling Premium Corner

In Nederland worden radicale veranderingen altijd doorgevoerd zonder debat

10 augustus 2020Leestijd: 3 minuten

Voor revolutie lopen Nederlanders nooit warm, schrijft Geerten Waling. Barricades zie je niet snel in het land van de koopman en de dominee. De koopman weet dat onrust slecht is voor de handel en bovendien brengt wetteloosheid direct zijn bezittingen in gevaar. Ook de dominee houdt niet van verheven ideologieën. Nee, de dominee zoekt liever naar het goede leven binnen de orde van de Schepping.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.