Geerten Waling Premium Corner

Aandelenhandel fundament van onze welvaart

08 mei 2020Leestijd: 3 minuten

Kapitalist is een scheldwoord, geen geuzennaam. Al in de Oudheid stonden handelaren onder aan de ladder van aanzien – en christenen weten hoe Jezus de tollenaren de tempel uitveegde. Het kapitalisme had altijd al een slechte reputatie, maar tegenwoordig maken zijn vijanden het wel erg bont. Geen gelegenheid laten ‘progressieven’ onbenut om de beurs, aandeelhouders en hun winstoogmerk zwart te maken. Hun activistische retoriek tegen het kapitalisme krijgt te weinig weerwoord, schrijft Geerten Waling.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.