Geerten Waling Premium Corner

Gouden Eeuw-rel komt voor aandachtszuchtigen als geroepen

17 september 2019

Woorden hebben gevolgen, schrijft Geerten Waling. Dat wisten we, maar in onze tijd bepaalt taal meer dan ooit de wereld. De vaardige taalgoochelaar presenteert harde feiten en gebeurtenissen in elke vorm die hij wil, in goed of kwaad licht naar believen. De nieuwe werkelijkheid is geen feitelijke wereld, maar een gevoelskwestie – en dus niet meer dan drijfzand, waar ieder zijn eigen weg in baant tot hij komt vast te zitten.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.