Geerten Waling Premium Corner

Brexit: middelvinger van verwaarloosden

14 augustus 2019Leestijd: 3 minuten

Dat de ‘Brexit’ een historische gebeurtenis wordt, is wel duidelijk, maar hoe precies? Vraag het economen, politicologen, bestuurskundigen – niemand weet wat er gebeurt met het Verenigd Koninkrijk of de Europese Unie, of wat Brexit eigenlijk voor Nederland betekent. Onheilspellende scenario’s zijn er genoeg, schrijft Geerten Waling: de Britten in bittere armoede, kelderende beurzen, een verzwakte Unie waaruit ook andere lidstaten willen opstappen, een opdonder voor de Nederlandse economie.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.