Gerry van der List Premium Corner

Grove toon van Wilders in de Kamer krijgt navolging DENK

08 oktober 2018Leestijd: 4 minuten

De stukjes van Hans Wiegel op zaterdag in De Telegraaf hebben een aantal vaste kenmerken. Zo zijn ze nogal onbeholpen geschreven en missen ze een heldere opbouw, met een kop en een staart. Verder deelt het VVD-erelid graag speldenprikjes uit aan zijn partij, zodat hij af en toe de volgende dag bij Rick Nieman in het televisieprogramma WNL op zondag zijn hang naar de schijnwerpers mag bevredigen.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf € 9,- per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.