Gerry van der List Premium Corner

Economische voorspoed in het land, politieke malaise in de VVD

18 september 2018

Het land zou in een jubelstemming moeten verkeren. Op Prinsjesdag presenteerde de regering immers fraaie economische cijfers. De economie groeit volgend jaar met zo’n 2,6 procent, de koopkracht voor de modale Nederlander neemt met 1,5 procent toe. Het kabinet heeft de financiële mogelijkheid om in zaken als onderwijs en defensie te investeren, terwijl er zowaar een overschot op de begroting is. Met dank aan ING natuurlijk. Er wordt veel gemopperd over de bank, maar deze spekt de staatskas toch maar mooi met 775 miljoen euro.

Laden…

Word abonnee en lees direct verder

Al vanaf 8 euro per maand leest u onbeperkt alle edities en artikelen van EW. Bekijk onze abonnementen.

Verder lezen?

U hebt momenteel geen geldig abonnement. Wilt u onbeperkt alle artikelen en edities van EW blijven lezen? Bekijk dan onze abonnementen.

Bekijk abonnementen

Er ging iets fout

Uw sessie is verlopen

Wilt u opnieuw

Premium Corner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.