nederland

Enkelband ‘Syriëgangers’ Arnhem mag af

16 januari 2015Leestijd: 1 minuut

Twee vermoedelijke Syriëgangers die onder elektronisch toezicht staan, zijn verlost van hun enkelband. De een heeft er last van bij het sporten en de ander moet een operatie ondergaan.

De twee Arnhemmers die augustus 2013 in Duitsland werden onderschept op weg naar Syrië, mogen maandag hun enkelband afdoen. Dat heeft de rechtbank in Arnhem vanmiddag bepaald. Hakim B. (22) heeft er last van met kickboksen en Mohamed el A. (27) moet een operatie ondergaan waarbij de band in de weg zit.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.