Vader en zoon mishandelen agent

08 september 2013Leestijd: 1 minuut

Bij een vechtpartij in Oss hebben een 52-jarige man uit de Brabantse stad en zijn 23-jarige zoon uit Berghem een politieman in elkaar geslagen. De agent liep daarbij een gescheurde wenkbrauw op. De vader raakte gewond aan een oog.

Dat meldt de politie zondag.

Vechtpartij

Het incident had plaats nadat twee agenten vannacht een vechtpartij tussen de twee mannen wilden sussen. Zij wilden vader en zoon arresteren, maar bij een poging daartoe ontstond een worsteling.

De twee vechtende mannen keerden zich tegen de twee agenten, waarbij een van de agenten gewond raakte. Ook de man uit Oss raakte lichtgewond, en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. De agent kon ter plekke worden behandeld.

Tom Reijner
Tom Reijner (1986) werkte van augustus 2013 tot januari 2018 op de webredactie.
Lees meer
Tom Reijner

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.