Vermiste Nederlanders dinsdag nog gezien in hotel

23 mei 2013Leestijd: 1 minuut

De vermiste ex-volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein zijn dinsdagochtend nog gezien in hun hotel in Murcia. Volgens eerdere berichten was het stel maandag voor het laatst gezien op een terras in de Spaanse plaats.

Een receptionist van het hotel bevestigt berichtgeving hierover van Hart van Nederlandtegenover persbureau Novum.

Camera

Een kamermeisje en een receptionist zeggen de twee dinsdagochtend te hebben gezien. ‘Het stel was opvallend vanwege hun lengte,’ zegt een receptionist van een andere vestiging van het hotel. Visser is 1.95 meter lang en Severein 1.92 meter.

De twee medewerkers zijn verhoord door de politie. Ook beschikt de politie inmiddels over camerabeelden van het hotel en zijn de spullen van Visser (35) en Severein (57) doorzocht.

Auto

De Spaanse politie maakte donderdag bekend dat acht tot tien speciale agenten fulltime bezig zijn met de vermissingszaak.

Agenten van de afdeling ‘speciale delicten’ hebben de teruggevonden huurauto van de Nederlanders onderzocht, maar omdat het om een huurauto gaat is het moeilijk te zeggen welke sporen van het stel zijn.