Vader van vermiste broertjes schreef afscheidsbrief

14 mei 2013Leestijd: 1 minuut

De vader van de vermiste broertjes Julian en Ruben schreef een afscheidsbrief waarin hij zijn zelfmoord aankondigde. Hij meldde daarin dat hij naar een motel in Limburg zou gaan.

De brief is gevonden op de computer van de 38-jarige vader van de jongens. De vader schreef de brief op maandag rond 16.20 uur, en hij schreef erin niets over zijn zonen. Dat meldt de politie, die geen details over de brief geeft.

Leersum

Inmiddels zijn er meer dan 1500 tips bij de politie binnengekomen, die de politie nu onderzoekt. Er zijn ook nog steeds vrijwilligers aan het zoeken bij Leersum, Rhenen, Zeist en in Zuid-Limburg.

De auto van de vader is om 1.42 uur ’s nachts nog gesignaleerd op de Rijnbrug bij Rhenen. Hij keert op de beelden zijn auto. Er is ook een andere auto op de camerabeelden te zien, de politie is nu op zoek naar de bestuurder van die auto.

Het is volgens politiewoordvoerder Bernhard Jens nog steeds niet duidelijk tot waar en wanneer de jongetjes in de auto hebben gezeten. Ze werden maandagavond om kwart over tien voor het laatst gezien, op camerabeelden van een tankstation in het Limburgse Neerbeek.