nederland

Politie vindt hoofd voor café in Amsterdam

09 maart 2016Leestijd: 1 minuut

In Amsterdam is woensdag op de Amstelveenseweg een hoofd op straat gevonden, meldt de politie. De recherche is ter plaatse en doet uitgebreid onderzoek. De omgeving is afgezet met zwarte schermen.

Het lichaamsdeel werd rond 7.30 uur gevonden voor een sisha-lounge, meldt AT5.

‘Blauwe emmer’

Het zou gaan om het hoofd van een donkere man, een andere getuige zegt tegen de Amsterdamse zender dat het een Marokkaanse man was. ‘Het was doordrenkt met bloed, daarnaast stond een blauwe emmer.’

Het hoofd zou zo zijn weggelegd dat het leek alsof het bij de zaak naar binnen keek. De politie wil niet zeggen of het om een man of een vrouw gaat.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Brandende auto

In de nacht van maandag op dinsdag werd aan de Mijehof in Amsterdam-Zuidoost een dode zonder hoofd aangetroffen. Het lichaam lag in een brandende auto.

De dode in de auto is een 23- jarige Amsterdammer, wees onderzoek uit. De man was een bekende van de politie. Het is nog onduidelijk of het hoofd bij het lichaam hoort dat gisteren werd gevonden.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.