nederland

Reverence tijdens staatsbezoek aan Denemarken

18 maart 2015Leestijd: 1 minuut

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brachten deze week een tweedaags staatsbezoek aan Denemarken. Na een hartelijke ontvangst op de luchthaven van Kastrup door de Deense koninklijke familie werd het paar op Fredensborg Slot ondergebracht, de voorjaarsresidentie van koningin Margaretha.

Willem-Alexander en Máxima hoopten in Denemarken te ontdekken waarom Denen het gelukkigste volk ter wereld zijn. Op de foto maakt kroonprinses Mary een elegante reverence voor Máxima. Willem-Alexander begroet prinses Marie met een vriendschapskus.

Ingelogde abonnees van EWmagazine kunnen reageren
Bij het plaatsen van een reactie geldt een aantal voorwaarden. Klik hier voor de voorwaarden.

Reacties die anoniem worden geplaatst of met een overduidelijke schuilnaam zullen door de moderator worden verwijderd, evenals reacties die niets met het onderwerp van het artikel te maken hebben. Dit geldt evenzeer voor racistische of antisemitische reacties. De moderator handelt in opdracht van de hoofdredacteur.